New year

Ikväll gäller det alltså, festa arslet av sig typ. Vakna för en stund sen, förvänta mig att sova lite mer men icke så nicke. Igår kväll befann jag och vidu oss hos gabbe, senare vid 04:00/5 var det verkligen brist på sömn för mig, grabbarna bad mig komma. Så där låg vi och "förfejja" lite så där (vidu) med sin whiskey hahah, wazted. Jag har ingen aning om vad jag ska göra med håret ikväll, känner hur paniken börjar stiga, wäää. Nä nu måste jag in och ta en skön dusch, önskar er ett gott nytt år. Chau 



Nytt år, nya äventyr

Har haft noll blogg lust, nyårsafton närmar sig, redan imorgon, riktigt fort det har gått, märker knappt av tiden. Skapat många fina och oförglömliga minnen nu, dags att att skapa nya nu! Känner på mig att det kommer bli livets kväll imorgon, sjuukt pep! Tänkte bränna en skiva med tunga reggaeton och house låtar, we'll rockin out.
Tjo



Baby, baby put your love in hands

solbränna, killer heelsen på, schyst klänning, skön house musik, en drink i handen och bilnycklarna i väskan. Ligger och tänker på året som kommer, önska man bara kunde spola fram tiden och trycka stop, oh vad jag längtar thihi.

Sometimes








God jul!

På er allesammans, hoppas ni har haft en bra julafton&jul dag, för det har jag haft. Massa käk och presenter med nära och kära! Jag har fått allt det jag har önskat mig och lite till, typ, hehe måste säga att jag är super nöjd med allt. Vaknade för någon timma sen och hoppade in i duschen, Mellandagsrea idag, skulle egentligen dit med G men nix här försov man sig och han ville dit tidigt, hörde heller att det inte fanns något speciellt out there, men vill fortfarande dit och kolla en sväng. 
Tjing

webbcam


tjoooooho

All I want for christmas is..

Stack in till stan för och köpa sista julklapparna till familjen, nu kan jag lägga det bakom mig. Stressa som en galning på stan haha, och gud så mycket folk! Hoppas bara på att dom gillar klapparna. Nu så är kusinerna samlade här hemma hos mig, men känner för att hitta på något trevligt ikväll, är ganska sugen på thaimat!
Tänkte slänga in en bild på klänningen jag fick av min kära mor, men bara bakdelen! Resten av klänningen får ni se den 31e.
Tjing


New in



Haha skoj!

Gör såhär:
1. Ta fram din mobil 
2. Bläddra igenom din inkorg
3. Stanna när du räknat till tio och skriv första meningen i sms:et
4. Gör likadant på varje fråga

1. Vad skulle du säga om din pojkvän/flickvän var otrogen mot dig?
A jag vet, jag köpte där för det är närmast min skola, går alltid dit och tränar:)
2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Dom har godaste maten där!! haha skojjar inte 
3. Vad är det första du säger när din kompis blir påkörd av en buss?
Mysigt:) ligger och lyssnar på skön musik:D<3
4. Vilket sms blev du mest berörd av?
Seg du är:/ haha
5. Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
Hej bebis, hur mår du
6. Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
Jag är i egypten. Saknar dig hjärtat<3
7. Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom? 
Men kom hit istället:) jag har några här.
8. Vad vill du höra mest av allt?
haha asi me gusta:D
9. Vad skulle du säga om du fick MVG i alla ämnen? 
Haha eller hur! Vi menade vid 8 tiden -.-
10. Din romantiska replik? 
Kommer bli sjukt nice!:D
11. Vad skulle du säga om du blev bestulen? 
HAHAHA så jävla skön! 3e glasen nu juli, skål

High heels

Några skor jag ligger och dagdrömmer om just nu, enjoy! 

N.Y.L.A shoes: 

Jessica Simpson: 

Steve Madden: 


Can't believe my eyes!

Äntligen jullov, fyfan vad skönt. Skönt det ska bli och sova ut varje dag, eller nästan varje dag. Sitter och dricker varm te och lyssnar på bästa Tokia Hotel, visste ni att dom var tyskar? som mig då, fast jag är ju halv haha, visste inte jag. Strax efter jag borsta tänderna kommer bästa mamma fram till mig med ett paket, helt oförväntat, vart så nyfiken på vad det var, öpnnar och ser en SJUUUUKT mega snygg klänning från PARIS, jag tror jag dog, snacka om att jag blev helt mållös, fyfan så glaaaad jag blev/är hehe. Världens bästa mamma. Jag är helt kär, den har massa paljetter på axlarna i olika mönster och färger som går in till bröstet, och ryggen är halvt öppen, tänk er så snyggt. Bestämde mig för och ha den på nyår, toppen då var det klart. Nu ska jag bara hitta några heta killer heels som jag kan köpa hem. 
Tjing

Yeah, i'll always be waiting for you

And on and on
From the moment I wake, to the moment I sleep
I'll be there by your side; just you try and stop me
I'll be waiting in line, just to see if you care, if you care

Snöstorm

Undebart. Sitter här med en kopp varm te i handen och lyssnar på coldplay medans snön vräker ner utanför mitt fönster, underbart. Skippade skoldagen idag eftersom jag kände mig en aning trött i morse, hade riktigt ont i halsen dock. Bara en liten retning, med det kan ju vara så det börjar. Kollade lite runt i nätet och fastnade för ett par klackskor och lite till. Känner att jag behöver lite shopping nu, självklart ska jag börja med att städa lite här i mitt rum sedan fixa i ordning mig, och vidare in till stan, eller här närmast mig. Mot kvällen drar jag till syrrans avslutning, hon ska nämligen sjunga "Some Say Love" med Joan, riktigt söta! Slänger nu in en bild på skorna jag vill ha
Tjing


So mr officer

Hur snygg får man vara egentligen? Ni måste bara lägga märke till hans nitskor! Ligger här och fryser arslet av mig, usch vad kallt. käkade precis carbonara pasta, mums vad gott. Är sjukt fest sugen, bara att slänga på sig någon snygg paljett klänning, eller någon tight svart klänning och en drink i handen med cool ppls, skulle inte sitta fel nu. Nu ska jag snacka med babe och sedan ta och lägga mig. 


Tjing

Pain

Fortsätter bloggningen här som ni ser. Behövde lite change så att säga. Jag har riktigt jävla ont just nu, opererades runt 11 tiden i morse, fyfan vad nervös jag började bli sista sekunderna innan jag skulle in, men läkarna var riktigt trevliga och pratade med mig hela tiden tills jag däcka av, sköna var dom också, den ena bara stod där och kollade neråt mina ben och ba, "du spelar fotboll va?" haha, jag ba näe spelat, dansar nu hehe, hon blev typ helt glad och ba, wow! dig måste jag se dansa bla bla bla. Aja nu ligger jag här och lider av smärtan. 
tjing! 



Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0