My medicine, your medicine

Funderar starkt på att återvända till min blogg hos devote. Saknar devote och allt folk där, så jag får se hur det blir. Hejsvejs



nicole .r

2010-01-18


10.01.17

Ligger och fösöker läsa engelska bok, jag kommer ingen vart. Förgäves. Haft en störtskön helg iaf, och redan är det måndag imorgon. Är nog i skolan bara halva dagen, vid 13:00 tiden beger jag mig till min tandläkaren. Är lite småskraj, tror att jag har hål i tanden, inte helt säkert, men jag tror, för första gången dock. Men ont gör det inte, so we'll see tomorrow. Ska fortsätta och läsa lite engelska nu.



diggar bilden grovt.
Tjing

-

"You're a book written in ten languages.
All beautiful, none of them I can understand."

Headache

Sjukt vad jag har ont i huvudet, tagit två alvedon hoppas det hjälper. Befann oss hos Sandra igår kväll, firade hennes födelsedag med mina favorit girls och massa annat folk. Sjukt rolig kväll, verkligen haha. För övrigt har jag inte gjort särskilt mycket, tar bussen in till stan vid 4 tiden med jens för och träffa brudarna och käka, är sjukt sugen på wook! 
Tjing tjong




födelsedagsbarnet




Study

Blääk, börjar känna mig förkyld, inte kul alltså, det har hållt på ett tag nu. Måste plugga lite matte och läsa lite engelska...inte kul




Just like last night

Ganska lugn dag. Försökte gå upp tidigt idag, blev vid ett tiden, tidigt för min del iaf, eftersom jag gick och la mig vid 4 tiden, illa. Jag vet inte hur jag kommer kunna gå upp imorgon till skolan, jag menar, jag måste sätta mobil alarmet på klockan 6, kommer få så lite sömn, lär somna i skolan alltså. Hoppas bara att dagen går fort så man får komma hem och sova ut lite. För övrigt så har jag bara kollat in massa spring collections av olika designers, och jag måste säga, att jag snart spricker av inspiration. 
Tjing tjong





Breakaway




Housemusic

Måste nog vara det bästa som finns, shit, jag bara love it.  Ligger helt död, tvingade upp mig klockan 11:oo idag eftersom baby D skulle hit och vi skulle hinna dra ner till banken innan dom stängde. Det kan dock vara en bra inställning innan måndagen som kommer, dvs skolhelvettet, sjukt pepp, nooot. Jag känner mig seriöst som Al bundy just nu, hahah vet inte hur jag lyckades bli sugen på súpegoa äppelpajjen mamma gjorde idag, så en bit därifrån fick det bli. Feeling kinda fat. Wä



Yezzur

Precis kommit ut från duschen, så jäkla skönt. Fy vad kallt det är ute, men jag hade slängt på mig min feta jacka så jag klarade mig. Drog en snabb runda på stan, kändes att det behövdes, ny mascara, 3 t shirts, kjol och en tröja från monkl. Vet inte om jag orkar ta kort på allt och visa, för just nu känner jag att jag bara behöver skön massage hehe, sorry. Sitter vid syrrans dator, och här finns ingen musik nej, utan pajja högtalare! mina kära favorit högtalare, som jag alltid lyssnar musik ifrån, jag dör. Ska be pappsen köpa precis likadana, för jag menar, min fjutt bärbaras ljud räcker ju inte. Nu ska jag fixa varma nudlar och lägga mig framför tven, om ca en halvtimma börjar The break-up på kanal 3 med Jennifer Aniston. 
Tjing










Take the gun, count to three. I'm sweating now, moving slow





Atcho

Usch vad jag nyser, ganska skön feeling men ändå, nyser så tårarna rinner, känner mig lite snorig sådär, inte kul. Nyårsafton var då över, hade en jäkla kul med alla som var där, helt galet var det, förutom att det var så himla halt ute OCH kallt, och inte kul var med med höga klackar, (ink kort klänning). Körde på två outfits, inga särskilda bilder blev tagna men ska se vad jag hittar. Ca en vecka kvar till skolstart, wääää, "så himmla oskönt" hahahah nej vars. Ska fortsätta ligga här och nysa, och hålla på och snyta mig, hör man mig prata låter jag förkyld, riktigt nice. 
tjing




RSS 2.0